Головна > > Яка горіхова паста краще?

Яка горіхова паста краще?

Ви вже знаєте, що арахісове масло чудово (якщо ні, повірте нам: арахісове масло, яке можна їсти ложками-це щастя). Чи корисно арахісове масло? Відповідь: все залежить від того, що в банку. У звичайному горіховому маслі ви повинні шукати всього два інгредієнти: горіхи (або насіння) і морська сіль.

 

 

 

ГОРІХИ І НАСІННЯ

 

 

 

Горіхи і насіння-хороший джерело живлення. Жменя арахісу, мигдалю, кешью або інших горіхів — відмінне джерело білка, корисних жирів і клітковини.

 

 

 

Поєднання рослинного білка і корисних жирів допомагає вам залишатися ситим, і всього одна порція містить необхідні поживні речовини(поживні речовини ?), Включаючи фолієву кислоту, ніацин, калій та антиоксидантні мінерали, такі як селен.

 

 

 

Повністю натуральне арахісове масло є хорошим джерелом цинку, важливого поживного речовини, що підтримує метаболізм і сильну імунну систему. Деяким веганам і вегетаріанцям складно отримати достатню кількість цинку, але одна порція арахісового масла може забезпечити до однієї третини вашої денної потреби в цинку.

 

 

 

Мигдальне масло – хороше джерело магнію. Фактично, одна смачна порція мигдалевого масла містить 90 мг магнію. Більшість американців, особливо люди похилого віку, не отримують достатньо цього мінералу, який відіграє ключову роль у поліпшенні здоров’я серця.

 

 

 

Горіхи корисні і для серця. Дослідження, проведене американською кардіологічною Асоціацією, показало, що вживання двох столових ложок горіхового масла два або більше разів на тиждень може знизити ризик ішемічної хвороби серця на 23-38 відсотків. Якби тільки більше проблем зі здоров’ям у світі можна було вирішити за допомогою смузі з мигдальним маслом або вівсяних пластівців!

 

 

 

АЛЬТЕРНАТИВИ АРАХІСОВОГО МАСЛА

 

 

 

Якщо у вас алергія на арахіс, смачною альтернативою може стати горіхове масло з мигдалю, кешью або насіння соняшнику. Для тих, хто уникає арахісу, NomNom може запропонувати вам: мигдальну пасту, пасту кешью та фундучну пасту.

 

 

 

МОРСЬКА СІЛЬ

 

 

 

Ми любимо морську сіль! Морська сіль допомагає нам залишатися гідратованими, сприяє хорошому здоров’ю судин, врівноважує електроліти і запобігає м’язові спазми, а також підтримує здоров’я нервової системи.

 

 

 

Однак важливо розрізняти натуральну морську сіль і кухонну сіль. Кухонна сіль в основному складається з хлориду натрію і піддається інтенсивній переробці. Природні солі бувають в повній, цільної формі. У NomNom ми використовуємо морську сіль, щоб забезпечити найкраще харчування і смак наших продуктів.

 

 

 

Ви коли-небудь замислювалися, чому потрібно перемішувати арахісове масло одних марок, а інші ні? Це пов’язано з тим, що деякі компанії, що виробляють горіхове масло, додають стабілізатори, щоб їх продукт не розшаровувався.

 

 

 

Переваги арахісової пасти:

 

 

 

Вона також містить достатню кількість заліза та фолієвої кислоти, які допомагають запобігти анемії, калію для м’язів, магнію для ваших кісток і допомагають вам спати, а також вітамін В6 та цинк для вашої імунної системи.

 

 

 

Наявність арахісового масла протягом тривалого часу також дає арахісовому маслу ту перевагу, що воно найбільш вивчено, і дослідження показали, що регулярне вживання арахісового масла може допомогти знизити ризик серцевих захворювань і діабету.

 

 

 

Переваги пасти кешью:

 

 

 

Масло кешью від природи солодше, ніж багато інших горіхові масла. Якщо ви працюєте над тим, щоб знизити споживання цукру, не жертвуючи при цьому своєю пристрастю до солодкого, це хороший вибір.

 

 

 

Справа в тому, що в ньому також менше білка, ніж в більшості інших масел з горіхів, насіння і бобових.

 

 

 

Крім того, масло кешью, як правило, дорожче, тому вважайте його випадковим солодким частуванням, а не своїм улюбленим коктейлем, кулінарією або білковою закускою.

 

 

 

Переваги кокосового масла:

 

 

 

У порівнянні з іншими маслами кокосове масло є одним з найбагатших клітковиною. Як ви, напевно, вже знаєте, клітковина важлива для здорового рівня цукру в крові, здоров’я серця і безперебійної роботи травного тракту.

 

 

 Кокосова олія також містить білок, калій, магній і залізо. Однак в ньому багато насичених жирів, які можуть бути корисні, а можуть і не бути. Хоча багато хто не хоче вживати кокосове масло так само часто, як мигдальне або арахісове масло, воно все ж може бути частиною здорової збалансованої дієти. Просто будьте обережні з розмірами порцій, це стосується будь-якої пасти або масла.

 

 

 

Переваги пасти їх лісового горіха:

 

 

 

Для людей з алергією на арахіс масло фундука також може бути гарною альтернативою. Масло лісового горіха багате олеїновою кислотою, формою мононенасичених жирів, яка може допомогти знизити ризик серцевих захворювань та інсульту.

 

 

 

Цей незвичайний продукт не містить натуральних цукрів і є ще одним відмінним джерелом вітаміну Е.

 

 

 

Тільки переконайтеся, що ви вживаєте справжнє масло з лісових горіхів, а не шоколадну пасту з лісових горіхів. (Давайте будемо чесними, Nutella-це набагато більше шоколаду та цукру, ніж справжній фундук.)

 

 

 

Переваги мигдальної пасти:

 

 

 

З точки зору поживності мигдальне масло навряд чи перевершує всім відому арахісову пасту.

 

 

 

У мигдалевому маслі найбільше корисних жирів: приблизно на три грами більше корисних для серця мононенасичених жирів на порцію в порівнянні з арахісовим маслом.

 

 

 

Мигдальне масло ідеально намазувати на скибочки яблука або селери і, завдяки поєднанню білка, клітковини і корисних жирів, є ідеальною закускою після тренування.

 

 

 

Однак, оскільки мигдальне масло значно дорожче, ніж арахісове масло (а для виробництва мигдалю потрібно багато води), не соромтеся змішувати її з іншими пастами.

 

 

 

Переваги фісташкової пасти:

 

 

 

З усіх нових варіантів горіхового масла фісташкове масло безумовно варто спробувати, особливо якщо ви хочете збільшити споживання білка.

 

 

 

Білок важливий, так як він допомагає нарощувати і відновлювати м’язи, а також сприяє насиченню під час їжі.

 

 

 

Фісташкове масло також ” багате вітамінами групи B, які можуть допомогти вам перетворити калорії в енергію». Крім того, це дійсно дуже, дуже смачно.

 

 

 

Ми пишаємося тим, що є першою сертифікованою компанією з виробництва горіхового масла без пальмового масла, і вживаємо додаткових заходів, щоб гарантувати, що наші пасти варті уваги.