Головна > Блог

Блог

Вибір пасти: на що звернути увагу
Вершкову або хрустку? У бутерброді з желе або з полуничним варенням? На крекерах або стеблах селери? Незалежно від того, як ви намазуєте арахісову пасту, вона є популярним продуктом. Але з чого складається арахісова паста?
Вітамінізуйтеся разом з NOMNOM
Наскільки корисна арахісова паста? Розберімося в її корисних властивостях й чого все таки варто остерігатися? Арахісова паста – це популярний продукт незалежно від того, скільки вам років, оскільки вона багата поживними речовинами, має доступну ціну і поєднується з багатьма вашими улюбленими продуктами.
Користь горіхових паст для вашого здоров’я
Арахісова паста дуже популярна серед всіх різновидів паст. Вона недорога, смачна і має багато корисних властивостей. Єдиний її головний мінус, це те, що вона може викликати у деяких людей алергію. В останні роки стало доступно більше різновидів горіхового масла, які отримують визнання за їх користь для здоров’я.
Основні переваги арахісової пасти для зваженого харчування
Ви полюбляєте арахісове масло? Чи відчуваєте ви себе винуватим через те, що боїтеся, що вміст жиру занадто великий, коли тягнетеся за банкою з горіховою пастою?
Все про арахісову пасту
Хрустка або кремова арахісова паста має прекрасний смак і корисна для здоров’я. Арахісова паста – це поширена у всьому світі закуска, яка багата білками. Вона зроблена з меленого арахісу – часто спочатку смаженого-змішаного в густу пасту.
З чим поєднується арахісова паста?
За статистикою, в світі вирощується близько 30 мільйонів тонн арахісової культури, основна частина йде на виробництво масла. Крім того, зі шкаралупи роблять добрива, ізоляційний матеріал, а сам земляний горіх використовують для виготовлення пластмаси і динаміту. Арахісова паста стала практично культовим продуктом у США. У місті Плейнс (штат Джорджія) навіть спорудили пам’ятник арахісу – поруч із заводом з його переробки красується чотириметровий усміхнений горіх.
Асортимент горіхових паст NOMNOM
Найвідоміша горіхова паста – це арахісова паста. Незважаючи на її популярність, існує ще ряд смачних і корисних альтернатив арахісу. Горіхові пасти з кеш’ю, мигдалю, фісташок та інших горіхів дуже популярні серед покупців.
Вибух вітамінів і мікроелементів в одному продукті
Корисні властивості арахісової пасти відомі багатьом, і не дарма вона стала нашою улюбленицею. Зараз дуже багато людей не уявляють свій сніданок без шматочка хліба, намазаного горіховою пастою, яке насичує організм і має величезну поживну цінність.
Здорове харчування разом з горіховими пастами
Арахіс багатий білком, жирами і різними корисними поживними речовинами. Дослідження показують, що арахіс може бути навіть корисний для схуднення і знижує ризик серцевих захворювань.
З чим можна їсти пасту з горіхів?
Якщо детально вивчити, з чим їдять горіхову пасту, виявиться що застосування її досить широке. Її можна намазати на хліб, додати в кашу, протеїновий коктейль або заварний крем. Хтось заправляє несолодкою пастою гарніри – овочі і крупи.
Види горіхових паст
У пошуках дієтичних страв ми іноді відмовляємося від великої кількості продуктів. У список зазвичай потрапляють солодощі та горіхові десерти. Насправді їх калорійність тільки допомагає в боротьбі із зайвою вагою.
Висока поживність арахісу для організму людини
Арахіс має сильний поживний склад. Він є відмінним джерелом рослинного білка, клітковини і багатьох ключових вітамінів і мінералів.
Арахісова паста: корисно чи шкідливо?
Незважаючи на високу калорійність, вживання помірної кількості чистого арахісового масла або цільного арахісу прекрасно підходить для схуднення.
Неочікувані властивості пасти з арахісу
Арахісова паста – чудовий і універсальний продукт. Вона багата поживними речовинами і добре поєднується як з солоними, так і з солодкими стравами.
Арахіс: харчова цінність і користь для здоров’я
Арахіс багатий білком, жирами і різними корисними поживними речовинами. Дослідження показують, що арахіс може бути навіть корисний для схуднення і знижує ризик серцевих захворювань.
Поради щодо вибору арахісової пасти
Паста з арахісу досить багата поживними речовинами і є чудовим джерелом білка і корисних мікроелементів. Вона також збагачена клітковиною, вітамінами і мінералами. Головне враховувати склад пасти при виборі з величезного асортименту горіхових паст в інтернеті.
З чим і як їсти арахісову пасту?
Перш за все, хочеться підкреслити значущість цього продукту. І про це яскраво свідчать заставлені пастою від різних виробників полиці в магазинах. Арахісова паста стала улюбленицею дітей.
Яка горіхова паста підходить для схуднення і корисна здоров’я?
Горіхове масло в отсаннім часом привертає увагу всіх, хто хоче урізноманітнити свій раціон і підтримати здоров’я. Існує безліч горіхових паст: мигдальна, паста з горіха макадамії, паста волоського горіха і кешью. Але як дізнатися, що вибрати? Що здоровіше?
Кращі горіхові пасти за смаком і властивостями
Арахіс став одним з безлічі варіантів горіховою пасти. Від масла волоських горіхів до масла кеш’ю — існує безліч горіхових масел, які ви можете приготувати вдома або замовити з доставкою. Крім того, ви можете створити своє власне унікальне горіхове масло, змішавши кілька ваших улюблених горіхів з водою, маслом і дрібкою солі, щоб отримати смачну пасту з горіхового асорті.
Горіхові пасти: їх відмінності, поживні цінності та переваги
Горіхові масла. Хто б їх не любить? Вони смачні, їх можна вживати в їжу, але вони також підходять для приготування фітнес-рецептів. Йдеться про горіхові масла. Але чи знаєте ви різницю між їх видами?
Більше про арахісову пасту
Арахісове масло, без сумніву, є найпоширенішим і найвідомішим серед усіх горіхових масел. Хоча ми знаємо, що арахіс – не горіхи, смак арахісового масла нагадує смажені горіхи. Більшість горіхів ростуть на деревах. Однак арахіс росте в ґрунті, тому його відносять до бобових, як горох і сочевицю.
Яка горіхова паста краще?
Коли справа доходить до здорового харчування, горіхове масло часто вважається калорійним продуктом, який заборонений. Є переконливі докази того, що горіхи корисні для нас. У них багато клітковини і корисних жирів, що знижує ризик серцево-судинних захворювань і раку.
Найкорисніші горіхові масла і їх користь
Від мигдалю до кешью і від кунжуту до волоського горіха, масла з насіння і горіхів містять поживні речовини і широко використовуються в якості пасти для бутербродів. Незважаючи на погану репутацію через високий вміст жирів, горіхові масла містять натуральні, корисні жири, корисні для серця і допомагають знизити ризик діабету 2 типу.
Властивості фісташок і фісташкової продукції
Цікаво, що фісташки їли з 7000 р. До н. е. в даний час вони дуже популярні в багатьох стравах, включаючи морозиво і десерти. Ось 9 доведених переваг фісташок для здоров’я.
Користь фісташок і фісташкової пасти для здоров’я
Фісташки – це насіння фісташкового дерева. Зазвичай вони зелені і злегка солодкі. Їх називають горіхами, але з ботанічної точки зору фісташки — це насіння. Люди їли їх тисячі років. Ядра можуть мати різне забарвлення від жовтого до відтінків зеленого. Зазвичай вони близько дюйма в довжину і Півдюйма в діаметрі. Але якщо ви хочете його спробувати, вам доведеться спочатку розколоти його тверду оболонку.
Користь арахісової пасти при схудненні і наборі маси
Арахісова паста є дуже цінним рослинним продуктом, який за своєю харчовою та енергетичною цінністю може бути порівнянний з м’ясом і сиром. Отримують арахісове масло, користь якого вже доведена, з плодів арахісу. Перший раз таке масло було виготовлено на початку 19 століття в США, і потім воно стало популярним у всьому світі.
11 геніальних хитрощів з арахісовим маслом, про які ви ніколи не замислювалися
Ніколи не давайте банці арахісової пасти пропадати даремно за допомогою цих розумних порад і прийомів! Банка арахісового масла може мати велике значення! Намазати трохи арахісового масла на тости-це відмінна закуска, але арахісове масло можна використовувати по-різному — і воно може навіть поліпшити деякі з ваших улюблених страв.
Великий вибір і асортимент смаків горіхових паст
Все більше і більше досліджень свідчать про користь горіхів і насіння для здоров’я. Дослідження адвентистів сьомого дня показало, що ті, хто їв горіхи щонайменше 5 разів на тиждень, мали вдвічі менший ризик смерті від серцевих захворювань порівняно з тими, хто їв горіхи рідко.
Путівник по кращим горіховим пастам
З усіх горіхових паст вам, ймовірно, найбільш відома арахісова паста. Проте існує безліч горіхових паст на вибір. Горіхова паста, приготована з кешью, мигдалем, горіхіми макадамії та іншими продуктами стали мати високу популярність в сучасному світі.
Що відбувається від вживання арахісової пасти згідно з науковими даними?
Чи корисно арахісове масло? Ми дивимося на підтверджені наукою докази, щоб побачити хороші і погані ефекти його вживання в їжу.
Продукти, які добре поєднуються з арахісовим маслом
Арахісове масло призначене не тільки для намазування на тост. Насправді, банка арахісового масла може стати у пригоді, коли справа доходить до рецептів приготування на кухні.
Корисні властивості арахісової пасти
Арахісова паста – незмінний фаворит серед дорослих і дітей. Хоча це смачно, у багатьох виникає питання про користь арахісового масла для здоров’я.
Арахісова паста: чи корисна вона для вас?
Арахісова паста – це поширений у всьому світі спред, багатий білками. Вона зроблена з меленого арахісу, який спочатку смажать, і потім перетворюється в густу пасту.
Етапи створення арахісової пасти
Збір арахісу починається в кінці серпня, але в основному у вересні і жовтні, в ясну погоду, коли грунт достатньо суха, щоб не приставати до стебел і стручкам. Арахіс знімається з лоз переносними механічними збирачами і транспортується в лущильний машину для механічної сушки.
З чого роблять арахісову пасту?
Дикий арахіс виник в Болівії і на північному сході Аргентини. Культурний вид Arachis hypogaea вирощувався індіанцями в доколумбові часи.
Цікаві та корисні факти про арахісову пасту
Арахісова паста є просто харчовим вибухом вітамінів та поживних речовин
Коротка історія арахісової пасти
У всього є свій початок, так само й у арахісової пасти цікава історія створення і здобуття прихильників
Щиро вітаємо з Новим роком
Азу по-татарски. Одно из немногих блюд, удостоившихся в советской продуктовой традиции продажи с именной нарезкой. И до сих пор в кулинариях и супермаркетах можно найти говядину, которую режут соломкой и продают как азу. Насчет самого блюда до сих пор идут споры, как и с чем готовить: использовать говядину или баранину, топленое или обычное масло, тушить в казане или сотейнике с толстым дном. Редакций этого блюда может быть много, но основа его всегда неизменна — это нарезанное соломкой мясо, картофель и томатный соус.
Хочеш першим отримувати повідомлення про нові рецепти, а також про інші новини? Підпишись на нашу е-мейл розсилку прямо зараз.